12 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás* ugyfelszolgalat@keri.huGYIK
DimoVena Sercegő hab - azonnali felfrissülés a fáradt lábaknak

Igazi megkönnyebbülés a nyári hőségben vagy a hosszú munkanap után

A nyári hőségben vagy a hosszú munkanapok után nincs is jobb érzés, mint amikor végre kiszabadíthatjuk lábainkat a szűk cipők és harisnyák fogságából. Azonban sokszor már ez sem elég és a lábaink fáradtak, feszülnek és akár az ólom úgy húznak lefelé. Hidd el nem vagy ezzel egyedül! Egy 2022 év végi kutatás alapján, több mint 750 ezer nő tapasztalt már nehézlábérzést vagy lábdagadást. Mutatjuk mivel segíthetsz lábaidnak felfrissülni! Mindegy, hogy sokat álltál, sokat ültél vagy sokat sétáltál, a DimoVena Sercegő hab igazi megkönnyebbülést jelenthet számodra is!

DimoVena Sercegő hab - gyors enyhülés a nehéz, fáradt lábaknak


A különleges DimoVena Sercegő hab gondosan kiválasztott, hármas összetételének -a hűsítő mentol, az ápoló pantenol és a növényi bioflavonoid hármasának- köszönhetően komplex hatású, hatékony segítség és kényeztetés a fáradt, elnehezedett lábaidnak. A benne lévő mentol kellemesen hűsíti a lábadat és azonnali frissesség érzetet kelt, míg a pantenol ápolja a bőrt. Különleges, sercegő termékformáját úgy tervezték, hogy javítsa az összetevők bőrbe jutását és mélyebbre hatolását a jobb eredmény érdekében. 
 

DimoVena 3 in 1 - Hármas összetétel egy különleges technológiával

A kifújt sercegő hab a lábadon életre kel: mozogni, pattogni, sercegni kezd, de ne sokáig csodálkozz, kend el, az azonnali felfrissülés érdekében! Egy gyengéd masszázs elegendő a gyors felszívódáshoz, alkalmazása után a bőr puha és száraz marad, nem hagy ragacsos érzést sem a kezeden, sem a lábadon. 
 

Hogyan kell alkalmazni a DimoVena Sercegő habot?


A DimoVena Sercegő habot naponta akár többször, szükség szerint is használhatod, amikor csak úgy érzed, hogy lábaid vágynak a megkönnyebbülésre. Talán most meglepődsz, de még akkor is, ha épp harisnyában vagy! A DimoVena Sercegő hab ugyanis harisnyán keresztül is használható és ne izgulj, nem hagy foltot a harisnyádon sem. 
Ha éppen a várandósságod miatt dagadnak fel a lábaid, akkor jó barátod lesz a DimoVena Sercegő hab, amit nyugodtan használhatsz ebben a csodálatos, de persze időnként kihívásokkal teli időszakban is.
 

Próbáld ki a DimoVena Sercegő habot és éld át az azonnali felfrissülést ITT!
Hűsítésre fel!

Forrás: 1. Lakossági kutatás, 2023. február. A 18-69 éves magyar lakosságra nem, korcsoport, régió és településtípus szerint reprezentatív minta. N=800 fő, hibahatár: +/- 3%. Inspira Piackutató Kft.

A DimoVena Sercegő hab kozmetikum.