12 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás* ugyfelszolgalat@keri.huGYIK
Szűrés

Termékeink

Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port vagy szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por, illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

De mire jó az étrend-kiegészítő? Nevéből fakadóan a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kiegészítését szolgálhatják a bennük lévő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Egyes ilyen elemek orvosilag vizsgált és Európai Uniós szinten elfogadott előnyökkel bírhatnak, mint például a C-vitamin vagy B-vitamin komplex, amelyek – a teljesség igénye nélkül – a legfontosabb vitaminok közé sorolhatók.

A napi C-vitamin szükséglet kielégítése hozzájárulhat például az immunrendszer vagy a keringési rendszer normál működésének fenntartásához, de sok egyéb előnyös hatást is párosít hozzá az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság.

Fontos megjegyezni azonban, hogy az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítők a megfelelő egészséges életmód kiegészítéseként segíthetnek hozzájárulni az egészség megőrzéséhez és fenntartásához kúraszerű vagy rendszeres alkalmazás mellett.

Termékeink közé tartozik

Urimenna tőzegáfonyával, D-mannózzal és további 4 természetes eredetű összetevővel az egészséges húgyutakért! Az A-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Az A- és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Granprox 100% természetes virágpollen (rozspollen) kivonatta és B-vitamin komplex-szel a prosztata egészségéért.

Bladexa 6 különböző természetes összetevővel a húlyhólyag és a húgyutak egészségéért, ahol az A-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

Movex Vitakomplex, amely komplex segítség a csontok, az izmok és a porcok normál működéséért.