12 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás* ugyfelszolgalat@keri.huGYIK

Hirdetmények

JOYNAPOK 2024 JÚNIUS

A 2024. június 6-9 között megrendezésre kerülő JOYNAPOK eseményre készült nyomtatott és digitálisan hozzáférhető anyagokban megtalálható Kéri Pharma FS Kft kedvezményre jogosító, szűkített eléréssel rendelkező kuponkód felhasználására vonatkozó hirdetmény.

A Webáruházban történő vásárlás során a JOYNAPOK nyomtatott és digitális kiadványaiban megjelenő, a www.keri.hu oldalra vonatkozó kupon felhasználására is van lehetőség. A kuponkód a www.keri.hu oldalon a JOYNAPOK eseményhez képest bővített időszakban, 2024. június 3 és június 12 között használható fel, minden, a webáruházban megtalálható termékre.

Egy vásárlás alkalmával ez a típusú kupon egyszer használható fel.

A kupon csak online, de az érvényességi ideje (2024. június 3-12.) alatt többször is felhasználható, azonban egy vásárlás alkalmával csak egy alkalommal használható fel.

A kupon más kuponnal és további kedvezménnyel nem vonható össze.

A kupon értéke csak Termékre használható fel, szállítási költség vagy utánvétel díjának rendezésére a kupon nem használható fel.

A kupon készpénzre nem váltható, illetve a kuponból pénz nem jár vissza. 

Vásárló az ÁSZF IV. pontban részletezett elállási jogának gyakorlása esetén Eladó a kupon értékével csökkentett összeget téríti vissza Vásárló részére.
Amennyiben a kupon lejárt vagy nem érvényes, azt Eladó a Webáruházban „A megadott kedvezménykód vagy utalvány nem létezik, vagy lejárt” piros színű szövegezéssel jelzi Vásárló felé.

A kuponkód a „Kosár” oldalon adható meg, a fizetendő összeg a kedvezmény mértékével csökken. Amennyiben Vásárló elfelejti a kuponkódot megadni, a megrendelés elküldését követően kedvezmény jóváírására utólag nincs lehetőség, azzal Vásárló egy másik vásárlás során élhet.

Eladó a JOYNAPOK 2024 június nyomtatott és digitális kiadványaiban megjelenő kuponján egységesen az alábbi tájékoztatást nyújtja Vásárló részére:
„A kupon felhasználási feltételeit keresd a www.keri.hu oldalon. Beváltási időszak: 2024.06.03 – 2024.06.12.”

A kuponokkal kapcsolatos egyéb szabályok és feltételek a webshopon közzétett ÁSZF-ben kerültek közzétételre.