12 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás* ugyfelszolgalat@keri.huGYIK

Impresszum

Ⅰ. A Honlap üzemeltetője

A www.keri.hu üzemeltetője a Kéri Pharma FS Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 163., adószám: 32332205-2-09, cégjegyzékszám: 09-09-035323, email cím: ugyfelszolgalat@keri.hu, képviseli: Buka Zsolt, ügyvezető), nyilvántartásba vevő hatóság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága, kamarai tagság: Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Ⅱ. Szerzői jog

A Honlapon megjelenített védjegyek, logók, valamint egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül harmadik személy semmilyen módon és jogcímen nem használhatja, nem másolhatja, nem terjesztheti, és nem teheti közzé. Tilos a Honlapon előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül bármilyen más honlaphoz kapcsolást (linket) létrehozni. Lajstromozott védjegy, valamint szerzői jogi védelem alatt álló mű jogellenes felhasználása jogi eljárást vonhat maga után.

Ⅲ. Felelősség

Az Üzemeltető a Honlap használatából, illetve annak bármikor, bármilyen okból, bármilyen időtartamra bekövetkező elérhetetlenné válásából esetlegesen eredő kárért, veszteségért vagy költségért nem vállal felelősséget. Nem vállal felelősséget továbbá semmilyen, arra jogosulatlan személy által végzett, illetve késedelmes információátadás, számítógépes vírus, vonal- vagy rendszerhiba következtében az adatokban végbemenő változásért sem. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a Honlapon megjelenített tartalmak módosítására, továbbá elérhetőségük megszüntetésére. Az Üzemeltető nem vállal továbbá felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyek a Honlaphoz kapcsolódnak, vagy amelyre hivatkoznak.

Ⅳ. Tárhelyszolgáltató adatai

Cégnév: Rackforest Zrt.

Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11. 5. em. B05001. ajtó

Adószám: 32056842-2-41

Cégjegyzékszám: 01-10-142004

Email cím: info@rackforest.hu