12 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás* ugyfelszolgalat@keri.huGYIK

Kiszállítás

Webshopunkban a nap minden időpontjában lehetősége van a megrendelések leadására, amelyeket mi folyamatosan dolgozunk fel. Megrendelésének átvételére többféle futárszolgálati lehetőséget biztosítunk, hogy biztosan megtaláljak az Ön számára legkényelmesebbet.

Átvételi lehetőségek

 • Boxy másnapi házhozszállítás
  Ezt az opciót választva a logisztikai szolgáltatónk által választott futárszolgálat fogja az Ön által megadott címre kiszállítani a megrendelését. Amennyiben ezt a szállítási opciót választja és megrendelni kívánt termékek kedvezménnyel csökkentett értéke eléri a 12 000 forintot, ingyenesen kerül kiszállításra a megrendelése.
 • GLS házhozszállítás
  Amennyiben garantáltan a GLS futárszolgálattal szeretné a megrendelését az Ön számára legkényelmesebb helyen átvenni, lehetősége van ezt az opciót választani.
 • GLS csomagpont és csomagautomata
  Ha a közelében van GLS csomagpont vagy csomagautomata, akkor ezt az opciót választva térképes keresőnkön választhatja ki az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot.
 • MPL átvételi pontok
  Az MPL szintén rugalmas átvételi lehetőségeket kínál postáival, csomagpontjaival és csomagautomatáival. Az Önhöz legközelebbi átvételi pont könnyebb kiválasztásának érdekében térképes felületet biztosítunk.
 • Foxpost csomagautomata
  A Foxpost csomagautomatáit választva 0-24 átveheti az Önnek megfelelő helyen és időpontban a csomagját. A könnyebb kiválasztást segítendő ebben az esetben is térképes felületen keresheti meg a szimpatikus csomagautomatát. Amennyiben a megrendelt termékek kedvezménnyel csökkentett értéke eléri a 12 000 forintot, ingyenes kerül kiszállításra megrendelése.

A szállítási mód kiválasztása során minden esetben feltüntetjük az egyes opciók költségét, valamint a rendelés szállítási díjjal kiegészített összege is folyamatosan nyomon követhető.

A rendelésének futárszolgálatnak történő átadásáról e-mailben tájékoztatjuk, ezután a legtöbb esetben a futárszolgálatok is e-mailben tájékoztatást küldenek a csomagjának aktuális állapotáról. Csomagpontos vagy csomagautomatás átvétel esetén az adott szolgáltató értesítést küld, amint átvehető a csomag, és az ehhez esetlegesen szükséges csomagazonosítót is megküldi.

Megrendelésére ingyenes szállítást biztosítunk, amennyiben Boxy másnapi házhozszállítást vagy Foxpost csomagautomatában történő átvételt választ, és a megrendelt termék vagy termékek kedvezménnyel csökkentett értéke eléri a 12 000 Ft-ot.

Aktuális szállítási díjaink

 Szállítási költség
12 000 Ft alatt
Szállítási költség
12 000 Ft felett*
Boxy másnapi szállítás999 Ft- Ft
MPL Postán1 190 Ft1 190 Ft
MPL Csomagpont1 190 Ft1 190 Ft
MPL Csomagautomata1 190 Ft1 190 Ft
MPL Házhoz1 490 Ft1 490 Ft
GLS Házhoz1 490 Ft1 490 Ft
GLS Csomagpont1 490 Ft1 490 Ft
GLS Csomagautomata1 490 Ft1 490 Ft
Foxpost1 090 Ft- Ft
* Ha a megrendelt termékek kedvezménnyel csökkentett értéke eléri vagy meghaladja a 12 000 Ft-ot

Szállítási díjainkat megtalálja az Általános Szerződési Feltételek között is.

Fizetési mód

Megrendelésének értékének teljesítésére kétféle fizetési módot biztosítunk.

Megrendelését kifizetheti bankkártyájával biztonságosan online. A rendelés elküldését követően átirányítjuk a SimplePay biztosított weboldalára, ahol bankkártyája vagy SimplePay fiókja segítségével gyorsan és egyszerűen teljesítheti a fizetést. Sikeres és sikertelen fizetés esetén egyaránt tájékoztatást kap, majd visszairányításra kerül a webshopunkra.

A SimplePay fizetési szolgáltató biztosítja az Ön adatainak biztonságát, számunkra jelzi az Ön fizetésének sikerességét, így az Ön kártyaadatai számunkra ismeretlenek maradnak. A SimplePay az alábbi kártyatársaságok kártyáit fogadja el, amennyiben az online vásárlás az Ön szerződésében engedélyezve van: Maestro, Mastercard, Visa.

Megrendelését utánvéttel is kifizetheti helyszínen, ebben az esetben a rendelés elküldését követően a kiválasztott átvételi módnak megfelelően lesz lehetősége a rendelés teljes értékének teljesítésére. A legtöbb esetben házhozszállításnál a futárnál, valamint csomagátvételi ponton fizethet készpénzben vagy bankkártyával. Azonban a csomagautomaták sok esetben csak bankkártyát fogadnak el vagy applikáción keresztüli fizetést. Aktuális és pontos információkért kérjük keresse fel a kiválasztott átvételi mód honlapját.

Utánvétes fizetési mód választása esetén utánvét díjat számítunk fel, amely a kiválasztott szállítási módtól függően változhat. Az utánvét költsége automatikus változik attól függően, hogy melyik szállítási mód van aktuálisan kiválasztva, így a megrendelése elküldése előtt lehetősége van a ténylegesen fizetett összeget megismerni.

Utánvét beszedési díjaink

 Utánvét
Boxy másnapi szállítás250 Ft
MPL Postán250 Ft
MPL Csomagpont250 Ft
MPL Csomagautomata250 Ft
MPL Házhoz250 Ft
GLS Házhoz500 Ft
GLS Csomagpont500 Ft
GLS Csomagautomata500 Ft
Foxpost250 Ft

Utánvét beszedési díjainkat megtalálja az Általános Szerződési Feltételek között is.