12 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás* ugyfelszolgalat@keri.huGYIK

Rólunk

Önnek egészség, nekünk szenvedély

A Kéri Pharma több mint 30 éve van jelen a gyógyszerpiacon, hogy a legfontosabb értékért, az egészségért tegyen és dolgozzon. Cégünk 1991-es megalakulása óta szakértelmével, gyógyszertörzskönyvezés, marketing és értékesítés területén szerzett több évtizedes tapasztalatával a legmagasabb színvonalon szolgálja ki partnereit, vásárlóit.

Célunk, hogy dinamikusan fejlődő, független, elismert gyógyszeripari középvállalatként kiemelkedően erős portfólióval rendelkezzünk, valamint megbízható partnerként kiváló minőségű és elérhető árú készítményeket kínáljunk az egészségügyi szakembereknek és a betegeknek. Ennek részét képezik az étrend-kiegészítő termékeink, amelyeket hozzájárulnak az egészség fenntartásához.

Missziónk

  • Innováció: Küldetésünk, hogy innovatív és hozzáférhető egészségügyi megoldások kifejlesztésével és megvalósításával a magyar és a világpiacon is javítsuk az emberek életminőségét.
  • Minőség: Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés iránt, hogy biztosítani tudjuk a betegek változó igényeinek megfelelő, magas minőségű, biztonságos és hatékony egészségügyi termékeket.
  • Megbízhatóság: Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki az egészségügyi szakemberekkel, a betegekkel és a partnerekkel, valamint, hogy megbízható és felelős tagjai legyünk az egészségügyi közösségnek.

A Kéri Pharma célja az, hogy magas minőségű termékei segítségével komplex kezelést tudjon nyújtani, valamint kimagasló hozzáadott értéket biztosítson a betegek terápiájához és az orvosok, gyógyszerészek munkájához egyaránt. A Kéri Pharma FS kínálatában megvásárolható legújabb fejlesztésű étrend-kiegészítőink több évtizedes, bizonyos területekre (pl. urológia) specializált tapasztalatra épülnek azzal a céllal, hogy támogassák az egészséges állapot fenntartását.

Termékeink

Kéri Pharma